Änglavinge
Ceremonier & Massage

Massage

Boka tid redan idag!

0730524455

healingmassage

Healingmassage hos mig är en avkopplande behandling som kombinerar massage med healing. Under sessionen fokuserar jag på att harmonisera kroppens energiflöde och främja avslappning. Behandlingen inkluderar massagetekniker för rygg, nacke och huvud och jag använder noggrant utvalda ekologiska oljor för att skapa en lugnande atmosfär.

Fördelarna med healingmassage inkluderar inte bara fysisk avslappning och lindring av muskelspänningar, utan också en känsla av inre frid och välbefinnande. Många människor upplever en ökad sinnesro, minskad stress och förbättrad sömn efter behandlingen. Healing kan hjälpa till att lösa blockeringar i kroppens energiflöde och främja en djupare balans på både mentalt och känslomässigt plan.

Taktil massage

Taktil massage är en form av massage som fokuserar på att öka kroppens medvetenhet om beröring och stimulering av huden. Massagen utförs genom mjuka och varsamma rörelser som utförs med händerna, och syftar till att ge en känsla av trygghet och avslappning.

Taktil massage är en terapeutisk teknik som kan användas för att lindra stress och ångest, särskilt för personer som lider av kronisk smärta eller för personer med nedsatt rörlighet. Det kan också hjälpa till att minska spänningar och öka blodcirkulationen, vilket kan förbättra sömnen och lindra huvudvärk. Massagen kan också användas för att öka självmedvetenheten, öka kroppens känslighet för beröring och förbättra kroppsuppfattningen.