Änglavinge
Ceremonier & Massage

Aktuellt

Detta är på gång våren 2024

Kom och besök Mässan för inre kraft och hälsa i Vormsele hembygdsgård,
lördag 24/2 kl 11-18. Se program nedan.


Klockan 13.15 kommer jag att berätta om Beröring som berör. Taktil massage och Oxytocinets effekter. Under dagen har du möjlighet att prova på Taktil massage och RealEase®metoden.

Vid min monter kan du ta del av information om hela min verksamhet, både kroppsbehandlingar, sorgläkning och mitt uppdrag som Borgerlig begravningsofficiant.

HUR ARBETAR JAG?

Öppettider.

Öppettiderna varierar efter som företaget bedrivs som bisyssla till mitt nattarbete inom Region Västerbotten. Tider finns på Bokamera.se. Betalning sker på plats via Swish.

Friskvårdsbidrag

Kom-ihåg att du kan använda ditt Friskvårdsbidrag på kroppsbehandlingar hos Änglavinge Ceremonier & Massage.

Arbetssätt.

Mitt arbetssätt utgår ifrån att varje människas liv är unikt. Vi bär alla med oss vår egen historia och har känslor och minnen från såväl de lyckliga stunderna som de mer smärtsamma eller sorgsna. Väljer du att anlita mig för någon av mina tjänster kommer du att bemötas med värme, värdighet och respekt.

Som borgerlig officiant, massör och healer väljer jag att jobba direkt från hjärtat med mjuka händer i allt det jag gör. Jag har ett inkännande och lugnt förhållningssätt, allt för att du ska känna dig trygg i mötet med mig.

Syfte

Syftet med mina mjuka och lyhörda kroppsbehandlingar är att hjälpa dig som känner stress, spänningar och smärta att få en stunds lugn och ro för återhämtning och ny energi. Målet är att du ska nå ett ökat välbefinnande.

Varmt välkommen till Änglavinge Ceremonier & Massage i Lycksele!
Besöksadress: Arvid Franklins väg 22, 1 trappa ner.

Med vänlig hälsning

Karin Söder